…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Eylül 2020, Perşembe Gaziantep, Türkiye

Devlet Övünç Madalya ve Beratları Törenle Verildi


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gazilere ve şehit ailelerine teslim edilmek üzere gönderilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarının Tevcihi, Gaziantep’te düzenlenen törenle şehit ailelerine ve gazilere verildi.

İl Müdürlüğümüz organizasyonunda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlamış olup Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dua edildi.

Şehitkamil Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül’ün hitapları sonrası şehit ve gazilerin özgeçmişi okunarak 10 şehit ailesi ve 16 gaziye, Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül ve il protokol üyeleri tarafından beratları takdim edildi.

Beratların takdimi sonrası şehit aileleri, gazilerimiz ve gazi yakınlarımız, Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül ve il protokol üyeleri ile toplu fotoğraf çekimi sonrası program sona ermiştir.

Törene katılanlar, program sonrası Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül, il protokol üyeleri ve İl Müdürümüz Mustafa Yıldırım tarafından yakından ilgilenilerek uğurlandı.