…
…
…
…
17 Mayıs 2019, Cuma Kırıkkale-Kırşehir, TÜRKİYE

Uzm.Dr. Orhan KOÇ’tan Engelliler Haftası Kapsamında Kırıkkale ve Kırşehir İllerine Ziyaret


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ; Kırıkkale Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüze bağlı Gündüzlü Bakım Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Akabinde Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüze de ziyaret ederek, mesleki çalışmalar hakkında bilgi alıp rehberlikte bulundu.

Genel Müdür Uzm. Dr. Orhan KOÇ; Kırıkkale den sonra Kırşehir'de Bakanlığa bağlı kurumlarda incelemelerde bulundu.

Kırşehir Huzurevi'ni ziyaret eden Uzm. Dr. Orhan KOÇ, huzurevi sakinleriyle görüştü, onlarla sohbet etti.

Dr. KOÇ'a; Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Yaşlı Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Çoşkun GÜRBOĞA, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan BAYKARA, İşkur İl Müdürü Metin Ülgen KAYA, SGK İl Müdürü H. Mehmet AKDENİZ eşlik etti.

Uzm.Dr. Orhan KOÇ Kırşehir'de İşkur Engelli Girişimcilik Hibe Ödülleri Programına Katıldı 15 Engelliye Girişimcilik Hibesi Çekleri Verildi

Kırşehir'de düzenlenen İşkur Engelli Girişimcilik Hibe Ödülleri Programı kapsamında İftar yemeğine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ, Kırşehir Valisi İbrahim AKIN, Yaşlı Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Çoşkun GÜRBOĞA, Kırşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan BAYKARA, İşkur İl Müdürü Metin Ülgen KAYA, SGK İl Müdürü H. Mehmet AKDENİZ ile engelli aileleri katıldı.

İftar sonrası İşkur Engelli Girişimcilik Hibe Ödülleri Programında 15 Engelliye kişi başı 50 bin TL.lik Girişimcilik Hibesi çekleri verildi.