…
02 Kasım 2017, Perşembe

Umut Evleri Bilgi ve Paylaşım Toplantısı Karaman Ermenek'te Gerçekleşti


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Umut Evleri Bilgi ve Paylaşım Toplantısı, geniş bir katılımla 19 Ekim 2017 tarihinde Karaman ili Ermenek ilçesinde gerçekleştirildi. Karaman Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nün koordinasyonunda yürütülen toplantıya Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Engelli Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, Şube Müdürü Mustafa Altın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Karaman İl Müdürü Servet Türegün ile Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürleri, Umut Evleri sorumluları ve Umut Evlerinde kalan engelli bireyler katıldı.
Toplantı için ilçeye gelen engelli misafirler toplantı öncesi ilçeyi gezerek ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular. Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bağlı Umut Kafe'de akşam yemeği için buluşan misafirler, mehteran gösterisi ile karşılandılar. Yemeğin ardından Kültür Merkezinde engellilerin hazırlamış olduğu program izlendi. Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve misafirlerin izlediği programda engellilerin sergilemiş olduğu skeç, ritim ve solo performanslar izleyenler tarafından büyük alkış aldı.
19 Ekim 2017 tarihinde Ermenek Selçuklu Otel'de gerçekleştirilen toplantıda Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, Şube Müdürü Mustafa Altın, Bakım ve Rehabilitasyon merkezi müdürleri ve Umut Evleri sorumluları bilgi alışverişinde bulundular. Toplantı sonrasında Turkuaz Mesire Alanında öğle yemeğinde bir araya gelen misafirlere Ermenek’in yöresel yemekleri ikram edildi. Yemekten sonra misafirler tekne turuna katılarak baraj gölünün keyfini çıkardılar.

$(document).ready(function() { $("a[rel=59fc1e51290eac6ff4dc03db]").fancybox({ openEffect : 'none', closeEffect : 'none' }); });