…
04 Mart 2015, Çarşamba

Türkiye'de İlk “Umut Kafe” Karaman Ermenek’te Açıldı



 

 
 

Türkiye’de ilk kez Umut evlerinde kalan engelli bireylerin çalıştıracağı Umut Kafe’nin açılışı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımlarıyla 7 Mart Cumartesi günü Karaman Ermenek’de gerçekleştirildi.
Açılış törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın yanı sıra, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Armağan Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet TÜREGÜN, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri GÖKMEN, Ermenek Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR, Ermenek Belediye Başkanı Uğur SÖZKESEN, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi hizmet binası bünyesinde yer alan Umut Kafe, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından idare edilecek. Umut Kafe'yi Ermenek’te bulunan Umut evlerinde kalan engelli bireyler çalıştıracak. Halka açık olarak hizmete açılan kafe bu özelliği ile Türkiye'de ilkler arasında yer almaktadır.
 

 

$(document).ready(function() { $("a[rel=54f861da369dc5b2b8e6fafe]").fancybox({ openEffect : 'none', closeEffect : 'none' }); });