…
…
21 Aralık 2021, Salı Ankara, TÜRKİYE

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Arasında 60+ Tazelenme Üniversitesi Protokolü Gerçekleştirildi


 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün aktif yaşlanma ve hayat boyu öğrenme perspektifiyle yürüttüğü temel çalışmalardan biri olan “60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi” kapsamında, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

60+ Tazelenme Üniversitesi Projesini Yaygınlaştırılıyor

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Yaşlılarımızın toplumsal hayata etkin katılımını sağlama ve bu yönde farklı mekanizmaların işlerliğini sürekli kılma kapsamında, yerinde yaşlanmayı destekleyici etkinliklerden olan “60+ Tazelenme Üniversitesi Projesini” yaygınlaştırma ve iş birliğine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda  “60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi Protokolü” Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim YILDIZ arasında törenle imzalandı.

60+ Tazelenme Üniversitesi ile Yaşlılarımızın Toplumsal Hayata Aktif Katılımı Destekleniyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının belirlediği hedef doğrultusunda, 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi ülke genelinde yaygınlaştırılarak, yaşlılarımızın taleplerine karşılık vermek; bu şekilde yaşlılarımızın toplumsal hayata katılımını güçlendirmek amaçlanıyor.