…
…
…
…
27 Mayıs 2019, Pazartesi Ankara, TÜRKİYE

Saray Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon Merkezinin Geleneksel İftarında Duygulu Anlar Yaşandı


Saray Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün her yıl düzenlediği geleneksel iftar programı 22 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı kuruluşa ait kapalı spor salonunda gerçekleşti.

İftar yemeğine Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Selahattin GÜVEN, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Muhammet ÖRNEK Pursaklar Kaymakamı İhsan KARA, Kuruluş Müdürü Bekir DEMİRYILMAZ, Pursaklar İlçesi Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri, Ankara İl Müdürlüğüne bağlı Kuruluş Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Kuruluş çalışanları ve engellilerle birlikte 500 ü aşkın konuk katıldı.

İftar Yemeği sonrasında engellilerden oluşan Kuruluş Mehter Takımının gösterileri ilgiyle izlendi. Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ ise duygularını, “engelli kardeşlerimizin iftar sofrasına misafir olduk. İftar sonrası Ramazan sevincimizi çocuk evlerimizdeki çocuklarımızı ziyaret ederek çoğalttık. Ramazanın bütünleştirici manevi ikliminde engelli kardeşlerimizle gönül coğrafyamızı güzelleştiren iftarda bulunmaktan çok memnun kaldık.” sözleriyle belirtti.