…
…
…
…
…
29 Mart 2021, Pazartesi Ankara, TÜRKİYE

Kırgızistan Batken Devlet Üniversitesinden Bir Heyet Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ'u Ziyaret Etti


 Batken Devlet Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Aidarbek GIYAZOV başkanlığında, Dış İlişkiler ve Hukuki Destekten sorumlu Rektör Yardımcısı Gulamidin ARTYKBAEV, Yatırım ve Dijitalleşmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Ainagul MURZAEVA, Ekonomi ve Finanstan Sorumlu Rektör Yardımcısı Musa USONOV, "ABİYİR" İnsani Yardımlaşma Derneği Başkanı, Arrohman Camii İmamı, Kırgız dili edebiyatı öğretmeni Mahamat ABDIKULOV,  Zhenishbek ELBOLDUEV, Zikrullah MUHAMMED'den oluşan Kırgız heyeti,  temaslarda bulunmak, engelli  ve yaşlı bakım konularında Türkiye’nin deneyimlerinden faydalanmak amaçlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Kırgız heyete, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ tarafından bakanlık birimleri ve genel müdürlüğümüz çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Kırgız heyeti Başkanı Prof. Dr. Aidarbek GIYAZOV,  üniversite ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Tarafların işbirliği çalışmalarının erişilebilirlik alanında derinleştirilmesi konusunda fikir birliğine varmasının ardından toplantı sonlandırılmıştır.