…
30 Eylül 2016, Cuma

''Geçmişini bilmeyen, geleceğini inşa edemez. Türkiye’nin geleceği sizlerin tecrübesiyle şekillenecek’’



 


Başbakan Binali Yıldırım, eşi hanımefendi Semiha Yıldırım ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Yaşlılarımızla birlikte kahvaltı yapan ve onlarla bol bol sohbet eden Başbakan Yıldırım, ‘’Geçmişini bilmeyen, geleceğini inşa edemez. Sizler Türkiye’nin tecrübelerisiniz, geçmişisiniz. Türkiye’nin geleceği de sizlerin tecrübesiyle şekillenecek’’ dedi.

 

‘’Sizlerin duaları ile birlikte bu millet birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla geleceğe yürüyecek’’ ifadesini kullanan Başbakan Yıldırım, ‘’Allah hepinize hayırlı, mutlu, sağlıklı uzun ömürler versin’’ şeklinde konuştu.

 

‘’Sizlerin yaşadığınız yerlerde rahat  ediyor olmanız bizlerin en büyük önceliğidir’’ diyen Başbakan Yıldırım, şunları kaydetti:

 

‘’Sizlerin dualarıyla daha iyi işler yapmak için çok daha fazla çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da sizlere çok selamı var. Bugün Dünya Yaşlılar Günü. Ancak birgün olmaz hergün yaşlılarımızla ilgileneceğiz. Devlet olarak her zaman sizlerin emrindeyiz.’’

 

Huzurevi sakinleriyle tek tek yakından ilgilenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya da, ‘’1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde sizlerden birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum’’dedi.

 

‘’Sizler, bize hayatı öğreten, topluma öncülük eden rehberlersiniz. Bizler vatan ve millet sevgisini, çalışmayı, cömertlik ve dürüstlüğü sizlerden öğrendik’’ diyen Bakan Kaya, ‘’Biz de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak sizlere en iyi şekilde hizmet etmek, hakkınızı ödeyebilmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

‘’Hep birlikte yaşlılarımıza hayatımızda daha fazla yer vermeye devam edeceğiz’’ diyen Bakan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

‘’Sizlerin genişlemiş görüş açılarından, kesinlik kazanmış tecrübelerinden daha fazla istifade edeceğiz. Hayatı sizlerle birlikte paylaşacağız. Derin tecrübelerinizden istifade etmeyi sürdüreceğiz. Sizler bizlere yol gösterecek, bugün de geleceğimizi aydınlatmaya devam edeceksiniz. Biz yaşlılıklarına yetiştiğinizde onlara “öf” bile demeyiniz, güzel söz söyleyiniz diyen,  bir inancın sahipleriyiz. Bu duygularla 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nüzü bir kez daha kutluyorum. Allah hepinize hayırlı uzun ömürler versin’’

$(document).ready(function() { $("a[rel=57f20357369dc58f34a5a8cc]").fancybox({ openEffect : 'none', closeEffect : 'none' }); });