…
…
11 Ekim 2019, Cuma Antalya, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Orhan KOÇ Antalya Aktif Yaşlı Hizmet Merkezinde İncelemelerde Bulundu


Yorulan Gönüllerde Tebessüm Projesi'nin tanıtımı için Antalya’da bulunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Orhan KOÇ; Aktif Yaşlı Merkezinde verilen hizmetler ve yürütülen faaliyetlerle ilgili inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aktif Yaşlı Hizmet Merkezi, 65 yaş üstü bireylere kendilerini daha iyi hissedebilecekleri bir ortam sunarak yaşam kalitelerini artıran çalışmalar yürütüyor.

Uzm. Dr. Orhan KOÇ, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven ULUTEKİN ve merkez çalışanlarından bilgi aldı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ’un, Aktif Yaşlı Merkezine gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili inceleme ve değerlendirme ziyaretinde, Daire Başkanı Ömer Faruk BİLGİN, Antalya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Eşref Edip EKMEN, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Güven ULUTEKİN, Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail TUFAN yer aldı. 

Ziyaret sonrası düzenlenen toplantıda, Antalya'nın yaşlı nüfusuna yönelik yapılan çalışmaların geliştirilmesi ve yapılması planlan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.