…
…
…
…
04 Ekim 2019, Cuma

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ ‘Yorulan Gönüllerde Tebessüm Projesi’ni Antalya'da Başlattı


Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Orhan KOÇ 'Yorulan Gönüllerde Tebessüm Projesi'ni Antalya'da Başlattı. EVSAD Antalya Şubesinin açılışına katıldı.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Antalya'daki bulunan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Orhan KOÇ; EVSAD (Türkiye Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği) Antalya Şubesinin açılışı ile  'Yorulan Gönüllerde Tebessüm Projesi ' nin tanıtım programına katıldı.

Aynı zamanda EVSAD onursal başkanı da olan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Orhan KOÇ ile beraber, Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Atatürk Hastanesi Başhekimi Uzm. Vefa Sayraç, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun Eşi Sevim Karaloğlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden karmaşık bir davetli topluluğu, kurdela kesim töreninde hazır bulundu.

'Yorulan Gönüllerde Tebessüm Projesi' ile Evsad Antalya şubesi, 5 erkek ve 45 kadından bağımsız ekipleri ile hastaya istemeden zarar verme korkuluyor, Tükenmişlik sendromu görülmesi yaşam boyu yükseltmeyi hedefliyor. .

Birlikte beraber, Acil servis, yoğun bakım ve bakım hizmetleri kuruludur.

Hedef grup için bilmeleri gereken muhtelif olanlar küçük gruplar halinde eğitim verilecek ve manevi danışmanlık hizmetleri sunulacak.

Projeye Destek Veren Kurumlar

Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi, Antalya Müftülüğü ve Sağlık sendikaları destekliyor.