…
…
…
21 Mayıs 2019, Salı Nevşehir, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ Nevşehir’de İncelemelerde Bulundu


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ, 18.05.2019 tarihinde Nevşehir’de incelemelerde bulundu.

Nevşehir İl Müdürü Hüseyin ŞENER tarafından karşılanan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ, Ürgüp Hanife Memiş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, Kuruluş Müdürü Osman ÖZDUYGULU’dan kuruluş hakkında bilgi aldı ve engelli bireylerle bir araya geldi.

Ürgüp Hanife Memiş Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden sonra Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğüne geçen Uzm. Dr. Orhan KOÇ, kuruluş bahçesinde voleybol oynayan engelli çocuk ve gençlere eşlik etti.

Daha sonra engelli bireyler ve personelle samimi sohbet gerçekleştiren Uzm. Dr. Orhan KOÇ, okulu bitiren engelli bireylerin işe yerleştirilmesi, umut evi çalışması, aile danışma hizmeti konuları üzerinde durdu.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ, kuruluş yetkililerine, engelli bireylerin ürettiği el sanatları ürünlerinin PttAVM yoluyla tüm Türkiye’ye satış projesinin aşamalarını anlattı. Daha sonra Kuruluş bölümlerini inceleyen Uzm. Dr. Orhan KOÇ’a;  kuruluşun fiziki yapısı, hizmet alanları gibi çeşitli konularda bilgi verildi.