…
…
…
09 Eylül 2021, Perşembe Ankara, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ Kuruluşlarımızda Görev Yapan Fizyoterapistlerin “8 Eylül Fizyoterapistler Günü”nü Kutladı


8 Eylül “Fizyoterapistler Günü, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ’un katılımı ile kutlandı.

Her yıl tüm dünyada ve ülkemizde kutlanan 8 Eylül “Fizyoterapistler Günü”nde, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Cosgun Gürboğa’nın moderatörlüğünde çevrim içi olarak 8 Eylül günü saat 14.00’de gerçekleştirilen programa; Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ,  resmi ve özel bakım kuruluşlarımızda görev yapan fizyoterapistler katıldı.

Programda fizyoterapistlerin, toplum sağlığının korunması ve artırılmasında sağlık ekibinin bir üyesi olarak önemli katkıda bulundukları, yaşlanma, yaralanma, hastalık, rahatsızlık gibi çeşitli koşul veya çevresel faktörler bireyin hareket ve fonksiyonunu tehdit ettiğinde önleme, tedavi/müdahale ve rehabilitasyon hizmetleri sağladıkları ifade edildi.  

Bakım kuruluşlarımızda görev yapan fizyoterapistlerin engelli ve yaşlılarımızın aktif yaşlanmalarında   önemli  bir rol üstlendikleri de belirtilerek yaşlılarımızın yaşantılarına hareket katan, umut olan fizyoterapistlerimizin   “8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü” kutlandı.