…
…
…
…
…
…
21 Mayıs 2019, Salı Kayseri, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ Kayseri’de “Bütünleşik Sağlık ve Bakım Hizmetleri” Sempozyumu Açılış Konuşmasını Yaptı


Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ; 17.05.2019 Cuma günü sempozyum açılışına katılmak için gittiği Kayseri’de Vali Şehmus GÜNAYDIN ile görüştü. Valilikteki temaslarının ardından AÇSH İl Müdürlüğüne geçen Uzm. Dr. Orhan KOÇ, İl Müdürlüğü yöneticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevini ziyaret etti ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin BEYHAN ile bir araya geldi.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ İl Sağlık Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaretinde yöneticilerle engelli ve yaşlı hizmetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

EVSAD, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde yaklaşık 300 kişinin katılımı ile düzenlenen “ Bütünleşik Sağlık ve Bakım Hizmetleri ” sempozyumuna katılarak açılış konuşmasını yapan Uzm. Dr. Orhan KOÇ; Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün hizmetleri ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi aktarımında bulundu.

Sempozyumun bitiminde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından EVSAD işbirliği ile yetim çocuklara yönelik düzenlenen iftar programına katılan Uzm. Dr. Orhan KOÇ Özel İhtisas Bakım Merkezini ziyaret etti. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ’a; Kayseri programı süresince Yaşlı Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Çoşkun GÜRBOĞA ve İl Müdürü Nevzat ÖZER eşlik etti.