…
25 Şubat 2022, Cuma Ankara, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ Gönül Komşuları ile Gönüllere Dokunuyor


 Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği  - EVSAD’ın komşuluk ilişkileri üzerine inşa edilen “Gönül Komşusu” projesiyle, evde sağlık ve bakım hizmeti alan ihtiyaç sahiplerinin sosyal yaşama daha aktif katılımları hedefleniyor. Bu kapsamda EVSAD gönüllüleri farklı etkinliklerde bulunuyor.  Komşu ziyaretleri gerçekleştiriyor, ihtiyaçlarını karşılıyor,  sevinç ve acılarını paylaşıyor. Gönül Komşusu Çağrı ÜNAL;  EPDK da Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu büro memuru olarak görev yapıyor.    

Ailenin ilk göz ağrısı, özel çocuk Çağrı Enerji Piyasa Düzenleme kurulunda engelli kadrosuyla göreve başladı. 2021 yılında babasını kovitten kaybettiği için kendini yalnızlığa terk etti, içine kapandı.  Bu yıl babasız doğum günü kutlamak istemeyen Çağrı’nın EVSAD Gönül Komşusundan dostları durumu fark ettiler. Çağrı’nın 26 yaşına hüzünlü girmemesi için işyerinde bir kutlama organize edildi. Hüzünle geçeceğini düşündüğü doğum gününü mutlu bir anıya dönüştürüldü.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ, Çağrı ile görüntülü bir konuşma gerçekleştirerek doğum gününü kutladı ve  “sen yalnız değilsin, biz hep birlikte aileyiz” dedi. Canlı telefon bağlantısından çok duygulanan Çağrı ÜNAL,  kendisini bu anlamlı gününde yalnız bırakmayan doğum günü düzenleyen Gönül Komşularına Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr Orhan KOÇ için “Onu Babam yerine koydum” dedi.