…
…
…
…
02 Ekim 2019, Çarşamba

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ Balıkesir’de İncelemelerde Bulundu


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, 27. Ayvalık Uluslararası Engelli Festivali’nin açılış töreni için geldiği Balıkesir’de Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK,  Balıkesir temasları sırasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Koordinasyon toplantısına Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ; Balıkesir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet ÇAKAR, SGK İl Müdürü Muhammed Sıddık POLAT ve İŞKUR İl Müdürü Nazım BALCI katıldı.

 Toplantı sonrası Bakan Zehra Zümrüt SELÇUK ve Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ huzurevi sakinleri ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Dr. Orhan KOÇ, 28.09.2019 Cumartesi günü Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde, Huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Uzm. Dr. Orhan KOÇ  yaşlılarla görüşmesinde; dünyada her üç saniyede bir yeni demans (bunama) vakası görüldüğünü, demans ve alzheimerden korunmak için günlük aktivitelerini gerçekleştirmeleri, aktif ve sağlıklı yaşamaları tavsiyesinde bulundu.