…
…
…
…
21 Mayıs 2019, Salı Aksaray, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Aksaray Abdulkadir Üçyıldız Huzurevine Ziyaret Gerçekleştirdi


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ; 18.05.2019 Cumartesi günü, Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Abdulkadir Üçyıldız Huzurevine ziyarette bulundu. Uzm. Dr. Orhan KOÇ’a ziyaretlerinde; Yaşlı Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Coşkun GÜRBOĞA eşlik etti.
Aksaray Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil AKTÜRK’ün refakatinde Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Uzm. Dr. Orhan KOÇ’a Kuruluş Müdürü Şenol KORKMAZ tarafından Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen hizmetler ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Uzm. Dr. Orhan KOÇ ziyaret programı kapsamında Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan engellilerle sohbet gerçekleştirdi.

Uzm. Dr. Orhan KOÇ; Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde mevcut boyama ve galoş atölyeleri, müzik odası, grup etkinlik odaları, sergi salonu gibi birimlerde incelemelerde bulundu.

AÇSHB Aksaray İl Müdürü İsrafil AKTÜRK ve Kuruluş Müdürü Şenol KORKMAZ’ın verdiği bilgiler eşliğinde haber panosunu, madalya ve başarı kupaları vitrinini inceleyen Uzm. Dr. KOÇ ve GÜRBOĞA; müzik odasında engelli gençlerle birlikte sevilen müzik parçalarını seslendirdi.

Kuruluş bahçesinde engelliler ve personelle fotoğraf çekilmesinin ardından KOP Projesi kapsamında şiir kitabı bastırılan, kuruluşta bakım ve koruma altında bulunan engelli Talip KAYA; yazmış olduğu şiir kitabını imzalayarak Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ ve beraberinde bulunan Daire Başkanı Coşgun GÜRBOĞA’ya takdim etti.

Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki incelemelerin ardından Aksaray Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi’ne geçen Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ; Huzurevi Müdürü Kenan AKTAŞ’tan kuruluş ile ilgili bilgi aldı.

Uzm. Dr. Orhan KOÇ geleneği bozmadı ve Huzurevi’nde yaşlılarla ile sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi. Huzurevi sakinleri Uzm. Dr. Orhan KOÇ’a bakanlığın hizmetlerinden memnun olduklarını, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ile Bakan Zehra Zümrüt SELÇUK’a duacı olduklarını söylediler.

Uzm. Dr. Orhan KOÇ huzurevi ziyareti sırasında yaşlıların el işi atölyesinde yapmış olduğu ürünleri inceledi.