…
23 Eylül 2019, Pazartesi

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2019-3 Mayıs / Haziran / Temmuz Ayları Faaliyetlerini Kapsayan Üçüncü e-bülten Yayınlandı


Uzm. Dr. Orhan KOÇ’un Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanmasıyla başlatılan e- bültenin üçüncü sayısı yayımlandı.

E-bülten 2019-3; Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Mayıs / Haziran / Temmuz aylarında gerçekleştirdiği etkinlik ve faaliyet haberlerinden oluşuyor.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ e-bülten’in ön sözünde; “Genel Müdürlük personeline yönelik bilgilendirme toplantılarının sürdürüldüğünü, Genel Müdürlüğe bağlı kurumlarda, yerli ve yabancı konukların ağırlandığını, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Malatya, Kayseri, Nevşehir ve Ordu illerini kapsayan sempozyumlara katıldıklarını, sunumlar yaptıklarını ve bağlı kuruluşlarda incelemelerde bulunduklarını” belirtti.

Engellilerin ürünlerini dünya piyasasına sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Uzm. Dr. KOÇ; “Engelsiz e-ticaret protokolü” ile engelli ve yaşlıların ürettiği ürünlerin (PTT veya iştirakçisinin sahip olduğu e-ticaret platformları üzerinden) satışa sunulacağı süreci başlattıklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Engellilerde ve Yaşlılarda Dijital Dönüşüm Sempozyumu’nun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un katılımı ile gerçekleştirildiğini önsözde belirten KOÇ, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen “Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliğinin Geliştirilmesi Projesi”nin de hayata geçildiğini kaydetti.

E Bültene Yayın / Kaynak bölümünden ulaşılabiliniyor.