…
24 Aralık 2020, Perşembe Ankara, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eylül Ekim Ayları Faaliyet Haberlerini Kapsayan E-Bülten 2020/5 Sayısı Yayınlandı


Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ’un önsözü ile yayınlanan E-Bülten’de  Eylül Ekim aylarında gerçekleştirilen çalışmaları kapsayan haberler ile Serebral Palsi özel dosyası yer alıyor.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ’un önsözü ile yayınlanan E-Bülten’de  2020 yılı Eylül Ekim ayları faaliyet ve çalışmaları kapsayan  haberler ile Serebral Palsi özel dosyası yer alıyor.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ,  salgın ile mücadele kapsamında Pandemi sürecinde kurumsal düzeyde alınan tıbbi ve idari önlemler sayesinde engelli ve yaşlılarımızın sağlıklı kalabilmesinin büyük ölçüde başarıldığı süreç ile ilgili bilgi verdiği bülten önsözünde;  “Erişilebilir olmayan mekânların farklı özellikleri nedeniyle çok sayıda kullanıcıyı dezavantajlı hale getirdiğine, bu sorunların, erişilebilirlik ilkesi göz önünde bulundurularak, modern inşaat teknikleri kullanılarak çözüme kavuşturulabileceğine” dikkat çekti. 

E-Bülten'de, Genel Müdürlüğümüzün Eylül Ekim ayı faaliyet ve çalışmalarını içeren 45 haber haricinde, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda, Türkiye genelinde gerçekleştirilen 6 Ekim Serebral Palsi Günü Etkinlikleri ile ilgili detaylı haber ve fotoğraflar bulunuyor.

Bültene ulaşmak için tıklayınız...