…
10 Eylül 2016, Cumartesi

“Bayramlar sevgi ve merhamet ikliminin hüküm sürdüğü özel günlerdir. Bu güzel günlerde büyüklerimizi yalnız bırakmayalım”


 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya Bayram öncesi 75. Yıl Huzurevini ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Bakan Kaya, huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilendi. Bir süre huzurevi sakinleriyle sohbet eden Bakan Kaya, “Bayramlar sevgi ve merhamet ikliminin hüküm sürdüğü özel günlerdir. Bu güzel günlerde büyüklerimizi yalnız bırakmayalım” dedi.Bakan Kaya, daha sonra Ankara Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret ederek burada kalan çocuklarla vakit geçirdi. Çocukların içten sevgilerini hissetmenin çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren Bakan Kaya, “Bayram sevinci en çok çocuklara yakışıyor. Hepimiz, onları ziyaret edip neşelerine ortak olmalıyız” ifadelerini kullandı.Cebeci Şehitliği ve Karşıyaka 15 Temmuz Şehitliğini de ziyaret eden Bakan Kaya,  vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kabirleri başında dua etti.Şehitlerin mezarları başındaki yakınlarıyla da yakından ilgilenen Bakan Kaya, “Sizler şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Milletçe şehitlerimize ve size çok şey borçluyuz. Rabbim sizlere sabır ve güç versin” dedi.

$(document).ready(function() { $("a[rel=57f799c5369dc5de30e2ca5e]").fancybox({ openEffect : 'none', closeEffect : 'none' }); });