…
…
…
…
…
…
10 Aralık 2021, Cuma İstanbul, TÜRKİYE

Bakım Merkezlerimizde 7’den 70’e Vefa ve Şükran Programı


4 Aralık 2021 tarihinde İstanbul Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezinde “Bakım Merkezlerimizde 7’den 70’e Vefa ve Şükran” programı düzenlendi.

Covid-19 pandemi süresi boyunca Bakanlığımız tarafından alınan bütün tedbirlere uyarak büyük bir özveri ve gayret ile görevlerinin başında olan ve Özel Engelli Bakım Merkezi personellerine ilişkin moral ve motivasyon sağlanması amacıyla 4 Aralık 2021 tarihinde İstanbul Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezinde “Bakım Merkezlerimizde 7’den 70’e Vefa ve Şükran” programı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ, Genel Müdür Yardımcısı Önal İNALTEKİN ve Özel Bakım Kuruluşları Dairesi Başkanı Ömer Faruk BİLGİN, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Hüseyin Nail ANLAR ve Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal AYGENLİ programa katılım sağladılar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ programın açılış konuşmasında; “Programın isminden yola çıkarak, vefanın bol olduğu bu anlamlı günlerin bizlere daima huzurlar getirmesini temenni ediyorum. “Zaman çalsa da bir şeyleri bizden, bize kalan; bir vefa, bir selam bir de güzel dostluktur. Anlamak fiilinden meşaleler yapılmalı: Yeryüzünde birbirimizi görebilmek için” sözleri ile de programın yapıldığı kültür merkezinin de ismini taşıyan Rahmetli Nuri PAKDİL hocamızı da vefa ile anmak istiyorum”  sözleri ile vefa duygusuna vurgu yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ: Engelsiz Bir Dünyayı Tüm Çalışanlarımız İle Birlikte Kuracağız.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ, “Engelsiz bir dünyayı tüm çalışanlarımız ile birlikte kuracağız. Özellikle Covid-19 pandemisi boyunca çok büyük fedakârlık gösteren bakım merkezlerimizin çalışanlarına minnet borçluyuz. Hizmet adına her çalışanımız bizler için kıymetlidir. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Programa akışı kapsamında Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ’e ve Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ’a plaket takdim edildi. Ayrıca Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ tarafından İstanbul ilinde faaliyet gösteren Özel Engelli Bakım Merkezlerinin personellerine de teşekkür belgesi verildi.

Programa katılım sağlayan Özel Engelli Bakım Merkezi personellerine moral ve motivasyon olması amacıyla Dr. Şaban KIZILDAĞ tarafından “Mazeret Yok, Çıkış Var” konulu sunumu ile program sona erdi.