…
…
…
…
…
…
…
…
16 Haziran 2023, Cuma Ankara, Türkiye

Bakanımız Göktaş, Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sakinleriyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle “Engelsiz Kahvaltı Buluşması”nda bir araya geldi

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Bakanlığın Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, engelli bireylerle kahvaltı etti. Merkez sakinleriyle sohbet ederek onlarla yakından ilgilenen Bakan Göktaş, merkezin mehteran takımının gösterisini izledi.

Daha sonra iş ve meşguliyet birimindeki patchwork, seramik, resim, ahşap boyama, galoş, keçe iğneleme ve el sanatları atölyelerini gezen Bakan Göktaş, engelli bireylerle çeşitli etkinliklere katıldı. Göktaş, meyve sabunu üretilen atölyede kayısı görünümlü sabun yaparak buradaki engelli bireylerle sohbet etti

Resim atölyesinde ise Bakan Göktaş’a annesi Güler Özdemir ve babası Hasan Özdemir ile çektirdiği fotoğrafın yer aldığı tablo hediye edildi.

Bakan Göktaş ardından 0-1 yaş aralığında aralarında depremzede bebeklerin de bulunduğu Saray Çocuk Evleri Sitesi’ne geçti. Tek tek ilgilendiği bebekleri kucağına alarak seven Göktaş, koruma ve bakım altına alınan bebeklerle ilgili bilgi aldı.