…
…
…
…
20 Haziran 2023, Salı Ankara

Sosyal Hizmet İş Gücü Analizi Projesi Hazırlık Çalıştayı 19 Haziran 2023 Tarihinde Ankara'da Gerçekleştirildi.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, hizmet alanlarında faaliyetlerini etkinleştirmek ve güçlendirmek amacıyla faaliyetleri devam ediyor.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) arasında imzalanan çalışma planında yer alan “Sosyal Hizmet İş Gücünün Güçlendirilmesi ve Bakanlık Personelinin Kapasitesinin Artırılması” faaliyeti kapsamında yürütülen projenin Hazırlık Çalıştayı; Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatından çalışanlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının temsilcileri, sosyal çalışma görevlileri, ulusal ve uluslararası proje danışmanları ve UNICEF Türkiye temsilcilerinin katılımı ile 19 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da düzenlendi.


Açılışta, UNICEF adına Çocuk Koruma Uzmanı Sayın Eylen ŞAVUR, Bakanlığımız Strateji Geliştirme Başkanlığı adına Şube Müdürü Sayın İnci Zehra SÜER ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinden Prof. Dr. Sutay YAVUZ konuşma gerçekleştirdi.


Toplam 90 personelimizin katılım sağladığı çalıştayda, Bakanlık adına hizmet sunan sosyal çalışmacılar ile sunulan hizmetlere odaklanılarak, Türkiye’de Sosyal Hizmet İş Gücünün güçlendirilmesi ve politika geliştirme konularında bilgi alışverişi sağlandı.