…
…
…
…
19 Nisan 2024, Cuma Ankara

Karar Destek Mekanizmalarının Güçlendirilmesi Eğitimi Düzenlendi


Başkanlığımız koordinasyonunda, Bakanlığımız Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve UNICEF iş birliği ile Çocuk Koruma Alanında Karar Destek Mekanizmalarının Güçlendirilmesi Eğitimi düzenlendi.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve UNICEF iş birliği ile yürütülen “Çocuk Koruma Hizmetlerinde Karar Destek Mekanizmalarının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında düzenlenen programın 1. Grup eğitimleri, eş zamanlı olarak 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara, Diyarbakır, Mersin, İzmir ve Gaziantep illerinde gerçekleştirildi.

Toplamda 350 meslek elemanının katıldığı Eğitimde; “Çocuk Koruma Sisteminde Planlı Müdahale Aşamaları: Tanışma ve Değerlendirme”, “Çocuk Koruma Sisteminde Planlı Müdahale Aşamaları Planlama: Takip izleme, Sonlandırma”, “Kontrol Listelerinin Tanıtımı”, “Acil Değerlendirme Kontrol Listesi”, “Karar Verme ve Destek Mekanizmasında Ailelerle Çalışma: Görüşme”, “Karar Verme ve Destek Mekanizmasında Ailelerle Çalışma: İletişim Zorlukları”, “Kriz Yönetimi” vb. konularda eğitimler verildi.