…
…
…
…
…
24 Şubat 2020, Pazartesi Çorum

Aile Danışmanlığı Temel Eğitimi başladı


Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının organize ettiği, ‘’Aile Danışmanlığı Eğitimi’’ Çorum’da başladı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğünden 180 personele verilecek olan eğitim 1 hafta boyunca sürecek.

Aile kurumunun, toplumun en doğal ve temel birimi olduğu bilinciyle toplum ve devlet tarafından korunma hakkına sahip olmasından yola çıkarak Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü personeline ‘’Aile Danışmanlığı Hizmeti’’ veriliyor.

Verilecek eğitimin sonunda, eğitime katılan aile danışmanlarının özellikle aile yapısının korunması amacıyla hali hazırda yürüttükleri danışmanlık hizmetleri faaliyetleri konusunda bilgi, beceri ve farkındalıklarının artırılması hedefleniyor.

Aile kurumunun korunması adına Bakanlığımız üzerine düşen görevi daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmek için düzenlenen "Aile Danışmanlığı Temel Eğitimi" 24.02.2020 tarihinde Başkanlığımız Şube Müdür Vekili Meriç ÜNVER ile Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ali ÇEVİK'in açılış konuşmaları ile başladı.