…
…
…
…
02 Şubat 2024, Cuma Erzurum

Kuruluş Müdürleri Aylık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.


İl Müdürümüz Hasan AYKUT başkanlığında Kuruluş Müdürleri Aylık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Kuruluş Müdürlerimiz katılım sağladılar.

Toplantıda kuruluşlarımızdan hizmet alan çocuk, engelli, yaşlı, kadın, aileler, şehit yakını ve gazilerimize  yönelik gerçekleştirilen çalışmalar ve verilen hizmetler, yapılan çalışmalar, Bakanlığımızın hizmet modelleri ve yeni yaklaşımları, Hizmet içi eğitimlerin değerlendirilmesi, Kuruluşların fiziki ihtiyaçlarının değerlendirilmesi, yeni hizmet modellerinin uygulanmasında “hizmet alanlara ve müracaatçılara yönelik” dikkat edilmesi gereken hususlar, yatırımlar ile projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Sosyal hizmet modellerine ilişkin erişilebilirlik anlamında en kısa zaman diliminde en doğru şekilde gerçekleşme hedef rotaları için değerlendirmeler yapıldı. 

Vatandaş arz odaklı hizmet anlayışıyla devletimizin şefkatli yüzünü ve bakanlığımızın hizmet modellerini her yönüyle vatandaşımıza ulaştırmak için özel çaba ve gayret gösteren tüm personelimize teşekkür edilerek çalışmalarının hassasiyetle yürütülmesi hususunda bilgilendirmeler yapıldı.