…
…
…
…
15 Nisan 2024, Pazartesi Erzurum

Görme Engelli Hafız Bernâ DELİGÖZ'ün Umre Ziyareti


Erzurum Valiliği himayesinde, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde korunma ve bakım altında olan görme ve bedensel engelli Hafız Bernâ DELİGÖZ, hayallerini süsleyen Umre ziyaretini gerçekleştirmek üzere kutsal topraklara hareket etti. Hafız Deligöz, Erzurum Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sağlanan özverili bakım ve destek hizmetleri sayesinde, Umre yolculuğu için gereken fiziksel ve psikososyal destek süreçlerini tamamladı. Bu süreçte kendisine sağlanan destekle birlikte, engelleri aşarak kutsal topraklarda manevi bir yolculuğa çıkma fırsatı buldu.

Bu anlamlı yolculukta, Erzurum Valisi Sayın Mustafa ÇİFTÇİ ve değerli eşi Azime ÇİFTÇİ Hanımefendi'nin destekleri, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün çabaları ve hayırseverlerin değerli katkıları ile Hafız Bernâ DELİGÖZ'e Umre yolculuğu için Gönül Köprüsü kuruldu.

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan AYKUT'un koordinasyonunda Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özverili çalışma ekibiyle sunulan hizmetler, Bernâ  DELİGÖZ’ ün Umre yolculuğunu en iyi şekilde hazırlanmasına fırsat sundu. Görme ve bedensel engelli özel gereksinimli Hafız Bernâ DELİGÖZ’ ün Umre ziyaretini gerçekleştirmesinde katkı sağlayan Erzurum Valisi Sayın Mustafa ÇİFTÇİ ve değerli eşi Azime ÇİFTÇİ Hanımefendi'ye, Erzurumlu hayırseverlerimize, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Özel gereksinimli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara manevi değerlerine uygun bir yaşam sürdürebilmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her zaman yanlarında olacağız.