…
…
…
…
…
…
…
19 Mart 2024, Salı Erzurum

"Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi" Kapsamında Çini Plaketler Şehitlerimizin Kıymetli Ailelerine Teslim Edildi.


"Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi," Erzurum'da yaşamış ve bu vatan için canlarını feda etmiş 357 şehidimizin anısına saygı ve minnettarlık duygularımızı ifade etmek amacıyla Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce başlatılmıştır. Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizdeki Çini ve Seramik atölyelerinde, 25 özel gereksinimli birey ve 50 korunmaya muhtaç çocuğumuzun katılımıyla, Türk Çini sanatını ürünü olan  Şehitlerimizin isminin yer aldığı el yapımı çini plaketler hazırlanarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde 357 Şehit yakını ailemize korunma ve bakım altındaki çocuklarımızın da katılımlarıyla takdim edildi.

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"nde şehit ailelerimize sunduğumuz bu manevi hediye, aziz şehitlerimizin anısına olan vefamızın ve minnettarlığımızın birer simgesi olarak önem taşımaktadır. Bu projenin, şehit ailelerimize olan saygı ve sevgimizi ifade etmede küçük ama anlamlı bir adım olduğuna inanıyoruz.

Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman ailelerine en derin saygılarımızı sunuyoruz. Projemizin toplumumuzda şehitlerimizin anısına olan saygıyı pekiştireceğine ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacağına inancımız tamdır.

Şehitlerimizin mukaddes emaneti olan kıymetli ailelerine “Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi”yle Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz olarak her daim yanlarında olacağız.