…
…
…
…
19 Temmuz 2024, Cuma Erzurum

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Korunma ve Bakım Altındaki Çocuklarımızın Demokrasi Nöbeti


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz ruhunu diri tutmak ve genç nesillere aktarmak için korunma ve bakım altındaki çocuklarımızın hazırlamış olduğu 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti programını gerçekleştirdik. 

Bundan tam sekiz yıl önce, milletimizin bağımsızlığına ve demokrasisine kast eden bir darbe girişimi yaşandı. Ancak milletimizin kahraman direnişi sayesinde bu hain kalkışma bertaraf edildi ve ülkemiz yeniden aydınlık günlere kavuştu. 15 Temmuz, sadece bir darbe girişiminin önlenmesi değil, aynı zamanda milletimizin kendi iradesine, geleceğine sahip çıkma kararlılığının bir ifadesidir

15 Temmuz'da gösterilen kahramanlıkları unutmadan, bu ülkenin değerlerine sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içinde, daha aydınlık yarınlara doğru yürüyecek bir genç nesil yolunda çocuklarımıza bu hisleri, bu duyguları hissettirerek bilinçli bir toplum yetiştirme yolunda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz.

Siz gençlerimizin hayalleri bizlere umut vermekte ve gelecek nesillerin de aynı kararlılıkla Şanlı Bayrağımızı dalgalandıracağını göstermektedir.

Vatan için ölüme yürüyen kahramanlar. Unutmadık, unutmayacağız..