…
…
…
…
29 Mayıs 2024, Çarşamba Erzurum

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Programımızda Bir Araya Geldik.


Özel gereksinimli bireyler, toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır ve onların yaşadığı zorlukları anlamak, eğitim, sağlık, sosyal güvenlik alanlarında karşılaştıkları ayrımcılığı ortadan kaldırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu özel hafta; toplum olarak engelli bireylerimizin yaşam kalitesini artırmaya yönelik attığımız adımları gözden geçirme ve onlara yönelik farkındalığı artırma fırsatı sunmaktadır. Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak bizlerde özel gereksinimli vatandaşlarımızın topluma entegrasyonunu kolaylaştırmak, eğitim ve istihdam olanaklarını genişletmek için önemli projeler yürütmekteyiz.  Bu kapsamda;

10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda özel gereksinimli bireylerimiz tarafından hazırlanan programımızda bir araya geldik. Kişisel ve grup çalışması performanslarını sergiledikleri gösteri seyirciler tarafından beğenilerek yoğun ilgi gördü.

Özel gereksinimli vatandaşlarımız için daha yaşanabilir bir Erzurum oluşturma yolunda, tüm kurumlarımızla iş birliği içinde çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz.