…
…
…
…
28 Ekim 2021, Perşembe ERZİNCAN

Valimiz Sayın Mehmet MAKAS ve Eşi Hanımefendi Elif MAKAS, düzenli olarak gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ettiler.


Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Şehit Köy Korucusu İbrahim ALTINBİLEĞ'in ailesini , sivil Şehit Osman YURT'un ailesini Gazi Abdul Kasım GÜLÜN ailelerini ziyaret ettiler.

Sayın Valimiz Mehmet MAKAS, Eşi Hanımefendi Elif MAKAS ,ailelerimizle yakından ilgilenerek sohbet edip istek ve taleplerini dinlediler. Tüm Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler dileyen Sayın Valimiz, Aziz Şehitlerimiz için dualar ettiler.

Sayın Valimiz, son olarak 1994 tarihinde Tunceli’nin Ovacık ilçesinde düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Sivil Şehit Osman YURT’un önceki gün vefat eden Annesi Melahat YURT için Kemah Yücebelen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne taziye ziyaretinde bulundu.Vefat eden şehit annesi Melahat YURT için dua eden Sayın Valimiz, merhumenin yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Valimiz Sayın Mehmet MAKAS ve Eşi Hanımefendi Elif MAKAS'ın ziyaretlerine İl Müdürümüz Sn. Cem Halil MERCİMEK ve SYDV Müdürü Sn. Remzi SARIGÖL eşlik etmişlerdir.