…
…
26 Temmuz 2023, Çarşamba Sosyal Ekonomik Destek (SED) Hizmetinden yararlanan çocuklara yönelik akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam ediyor.

ODES projesi kapsamında (SED) Hizmetinden yararlanan çocuklara yönelik akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam ediyor.


Bakanlığımızın hayata geçirmiş olduğu Sosyal Ekonomik Destek (SED) Hizmetinin etkinliğinin artırılması projesi ile ailelerde çocuk adına bir farkındalık oluşturulması, çocuklara okul dışı zamanlarını kaliteli, verimli kullanabilecekleri ortam ve imkânların sunulması amacıyla başlatılan ODES projesi kapsamında, SED hizmetinden yararlanan çocuklar için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleniyor. Proje kapsamında İl Müdürlüğümüz hizmet binası bahçemizde çocuklarımız için hazırlamış olduğumuz alanda kitap okuma etkinliği düzenlendi. İl Müdürümüz Serdar Demirci’nin de katıldığı etkinlikte çocuklarımız ile yakından ilgilenerek gelecek ile ilgili hayallerinin paylaşıldığı, eğitim ve hedeflerinin konu olduğu etkinliğe İl Müdürümüz Serdar Demirci, İl Müdür Yardımlarımız ve Sosyal ve Ekonomik Destek birimi personeli katıldı. Etkinliğin ardından ikram ve eğitim hayatlarının desteklenmesi amacı ile çocuklarımıza çanta ve kitap hediye edildi. Her ay düzenli olarak devam eden etkinlerimiz ile çocuklarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.