…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
13 Nisan 2022, Çarşamba ERZİNCAN

Sayın Valimiz 100. Yıl Atatürk Huzurevimizde Kalan Büyüklerimizle Birlikte İftar Yaptı


Sayın Valimiz Mehmet Makas, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzincan Şubesi tarafından, 100.Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Düzenlenen İftar programına Sayın Valimiz Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Sayın Burhan Çakır, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk, MÜSİAD üyeleri ve huzurevinde kalan büyüklerimiz katıldı.

Programda sırasıyla birer konuşma yapan MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı Ertan Buyruk ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, iftara katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, Ramazan ayını tebrik ettiler.

Ardından konuşan Erzincan Milletvekili Sayın Burhan Çakır, bu anlamlı iftar programından dolayı MÜSİAD’a teşekkür ederek, MÜSİAD ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

MÜSİAD’ın sorumluluklarının ağırlığını bilen bir teşkilat olduğunu belirten Sayın Valimiz, eli öpülesi büyüklerimiz için düzenlenen bu anlamlı iftar programından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek, MÜSİAD camiasına teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Sayın Valimiz ve beraberindekiler huzurevi sakinleri ile birlikte oruçlarını açtılar.