…
…
20 Ocak 2021, Çarşamba Erzincan

OKUL DESTEK PROJESİ


Sosyal hizmet içerikli bir proje olan ODES ( Okul Destek Projesi), Bakanlığımız Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmetinden yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmek, çocukları dış uyarıcılardan korumak ve akranları ile eşit fırsatlara kavuşabilmeleri için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile buluşturmak amaçlarıyla faaliyete geçirilen bir projedir.

Bu projenin koordinasyonu Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce sağlanmakta, yürütücülüğü de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerince yapılmaktadır.

Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Okul Destek Projesi kapsamında, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmetinden faydalanan, ortaokul seviyesindeki çocuklarımıza  Bakanlığımızın belirlediği kriterler ölçüsünde tablet, bilgisayar ve yardımcı ders kitapları İl Müdürümüz Sn. Muhammer DOĞAN, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sn. Murat Sulu ve proje birimi personelleri tarafından pandemi kurallarına uygun biçimde sosyal mesafeye dikkat edilerek verilmiştir.