…
…
…
…
…
…
…
…
15 Ağustos 2019, Perşembe

ll Müdürlüğümüze Bağlı Kuruluşlarımızda Kalan Sakinlerimiz ile Aziz Şehitlerimizin Ailelerini Kurban Bayramında Yalnız Bırakmadık.


    “Kurban Bayramı münasebetiyle İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda kalan sakinlerimiz ile Aziz Şehitlerimizin Ailelerini Kurban Bayramında yalnız bırakmadık.
Kurban Bayramı tebrik programına Erzincan Vali V. Sayın Mehmet Şerif OLÇAŞ  , Garnizon Komutanı V. Merkez Komutanı , Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Murat DEMİR , Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Adnan ÖZEL , Cumhuriyet Savcısı Sema ARHAN , İl Emniyet Müdürü Bülent ŞENSOY, Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Hasan AKSOYLU, Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin ÇETİN , İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN ve beraberindeki protokol mensupları katıldı.
100. Yıl Atatürk Huzurevi ve YBRM de kalan sakinlerimizin bayramlarını kutlayarak başlayan bayramlaşma programı,  Aziz Şehitlerimizin ailelerinin ziyaretleri ile devam etti.
Başta Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizin Aileleri olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını tebrik ederiz.