…
…
…
…
06 Ağustos 2021, Cuma erzincan

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON İZLEME VE DEĞERLENDİRME 2021 YILI 2. DÖNEM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


        

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 2021 Yılı 2. Dönem Toplantısı  Erzincan Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Vekili ; tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi bir sorun haline gelen Kadına yönelik şiddetin önemine vurgu yapmış, akabinde açılış konuşması Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN tarafından gerçekleştirilmiştir. Toplantının devamında Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Uğur KAPLAN tarafından ilimizde kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında verilen hizmetlere yönelik veriler, Erzincan İli 2021 Yılı Yıllık Faaliyet Planı, teknik yöntemlerle takip konuları ve 4. Ulusal Eylem Planı tanıtımının da ayrıntılı olarak yer aldığı bir sunum gerçekleştirilmiştir. Sunumun akabinde komisyon üyelerince genel değerlendirmeler yapılmış, gerçekleştirilecek faaliyetler görüşülmüş  katılımcılar tarafından görüş ve öneriler sunularak toplantı sonlandırılmıştır.