…
…
…
…
…
…
…
…
17 Haziran 2021, Perşembe Erzincan

“Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü” Kapsamında Faaliyetlerimiz Devam Ediyor


30 Ekim 2018 tarihinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan “Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü” kapsamında 16 Haziran 2021 Çarşamba günü İlimizde kurulan kooperatifler buluşturularak tanıştırılması için KADEM toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

 

Toplantıya İl Müdür Vekilimiz Latife Aras, Kuruluş Müdür Vekilimiz Kübra Kılıç, Tarım ve Orman Şube Müdürü Sabri Karsavul, KOSGEB Müdürü Semra Öztürk Boroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Namık Polater, KADEM İl Başkanı B. Büşra Eren, Emekli ASH İl Müdür Yardımcısı Asuman Taşkın ve S.S. Erzincan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme kooperatifi üyesi Neşe Özgül katılmıştır.

Gayet verimli geçen toplantının ardından İlimizde kurulan S.S. Erzincan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyareti ile Erzincan Kesme Kadayıfı Türk Patent ve Markalar Kurumunca (TÜRKPATENT) tescillenmesi sebebi ile işyeri sahibi girişimci kadın Fatma Ballı imalathanesinde çalışma grubu olarak ziyaret edildi.