…
25 Haziran 2020, Perşembe Erzincan

İlimizde Çocuk Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi


İlimiz düzeyinde çocuklara yönelik hizmetlerin ve yüksek yararları gereği alınan tedbirlerin görüşüldüğü ve kurumlar arası koordinasyonun sağlandığı 2020 Yılı Haziran ayı İl Çocuk Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda Sayın Vali Yardımcımız Mehmet Şerif Olcaş' ın başkanlığında yapılan toplantıya; Çocuk Savcısı, Kolluk Birim Amirleri, ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Muhammer Doğan tarafından Covid -19 Tedbirleri kapsamında çocuklara kurum bakım hizmeti veren kuruluşlarımızda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve çalışmaların ne şekilde devam edeceği anlatıldı. Özellikle sokakta çalıştırılan ve/veya dilendirilen çocuklarla ilgi hayata geçirmiş olduğumuz mobil Sosyal Hizmet uygulamasının daha da yaygınlaştırılmasını hedeflendiğini dile getirdi.

Toplantıda 2020 yılı için yapılacak çalışmalar görüşülürken tüm kurumların birlikte çalışabilmesi, tecrübe akışının sağlanabilmesi ve kurumlar arası işbirliği gerektiren durumlar için koordinasyonun öneminden bahsedildi.