…
…
…
…
…
…
01 Aralık 2023, Cuma erzincan

İl Müdürümüz Serdar Demirci Türkiye Üçüncüsü Olan Bocce Takımımızı Tebrik Etti.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün aktif ve sağlıklı yaşlanma vizyon ve politika hedefleri çerçevesinde düzenlediği  6.Yetişkin Gençler Huzur Bocce Liginde Elazığ, Van, Ağrı ilindeki Huzurevleri ile yarışan 100.Yıl Atatürk Huzurevi ve YBRM Müdürlüğü Bocce takımımız,  grup lideri olarak Antalya’da düzenlenen finallerde üstün başarı göstererek, Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi 2023 finallerinde Türkiye Üçüncüsü olarak bizlere büyük gurur yaşattı.

Huzurevi sakinlerimizi tek tek ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen İl Müdürümüz Serdar Demirci Bocce takımımız ile bir araya gelerek, sizleri hem şahsım hemde İl Müdürlüğümüz adına tebrik ediyorum. Bizlere bu gururu yaşattığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Sayın Bakanımız ve Sayın Valimizin selamlarını ve tebrik mesajlarını ileten İl Müdürümüz Serdar Demirci, sizlerin her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz çünkü biz büyük bir aileyiz dedi.Bocce takımımız; İl Müdürümüzün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir sonraki müsabakada Erzincan’a Türkiye birincisi olarak geleceğiz dediler. Bocce takımımızın almış olduğu başarılı sonuç için İl Müdürümüz kıymetli büyüklerimize hediye takdim ederek günün anısına pasta kesildi. Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler ailesi olarak Bocce takımımızı tebrik eder başarılarının devamı dileriz.