…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Ağustos 2022, Perşembe erzincan

İl Müdürümüz Serdar DEMİRCİ, Refahiye Huzurevimizde kalan kıymetli büyüklerimiz ile dumanlı tabiat parkında bir araya geldi.


Refahiye Huzurevinde bir dizi incelemelerde bulunarak personel ve huzurevi sakinleri ile görüşen il müdürümüz, daha sonra kuruluş müdüründen huzurevi binamızın fiziki şartları, iş ve işlemleri, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Huzurevi ziyaretinin ardından kıymetli büyüklerimizin stresten uzak bir yaşam sürmeleri, motivasyonlarının arttırılması ve doğa ile baş başa kalmaları için Dumanlı Tabiat Parkı’nda düzenlenen piknik programına, İl Müdürümüz Serdar Demirci, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Huzurevimizin kıymetli büyükleri ve personeller katıldı. Programda kıymetli büyüklerimiz ile yakından ilgilenen İl Müdürümüz, geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan siz büyüklerimize her zaman minnettarız. Sağlık durumunuzun ve moral motivasyonlarınızın çok iyi düzeyde olması bizleri de mutlu ediyor.

Sizlere Sayın Bakanımız ve Sayın Valimizin selamlarını getirdik. Bu vesileyle sizlere sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum dedi. Yemek programının ardından İl Müdürümüz Serdar Demirci, Refahiye Huzurevi Kuruluş Müdür Vekili olarak görev yapmakta iken tayin dolayısıyla görevinden ayrılacak olan Turgut Çatalbaş’a yeni görev yerinin hayırlı olmasını temennisinde bulunarak plaket takdim etti.