…
17 Mart 2023, Cuma erzincan

İl Müdürümüz Serdar Demirci’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı


18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

Çanakkale Zaferi, tarihin akışını değiştiren ecdadımızın inanç, azim ve yiğitlikle yazdığı şanlı bir destandır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda etmeyi göze alan yüzbinlerce kahraman mücadeleleriyle “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe nakşetmiş; milletimizin vatan, bayrak ve istiklal uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir.

Mukaddes topraklarımızı korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, sonsuza kadar gönüllerimizde yaşamaya devam edecektir. Bizlere emanet bıraktıkları bu cennet vatanı gelecek nesillere en güzel şekilde devredebilmek şuuru ve sorumluluğu ile yılmadan, durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. Yıldönümünde, bu eşsiz vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi de minnetle yad ediyorum.