…
…
…
31 Ağustos 2022, Çarşamba erzincan

İl Müdürümüz Serdar Demirci, Kemah Huzurevi sakinlerimizi ziyaret etti.


Ocak ayı itibari ile yaşlı kabulüne başlayan huzurevimizde incelemelerde bulunan İl Müdürümüz Serdar Demirci, huzurevi sakinlerimizi ziyaretlerinde Sayın Bakanımız ve Sayın Valimizin Selamlarını ileterek bir süre sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

 Ziyaretleri esnasında huzurevimizde ki kıymetli büyüklerimizin hayat hikâyelerini dinleyen İl Müdürümüz, bizler büyüklerine saygı ve sevgiyi esirgemeyen ve her zaman büyüklerimizi başımızın tacı yapan bir medeniyetin mensupları olarak, sizlerin rahatı, sağlığı ve mutluluğu için yanınızdayız, bizler büyük bir aileyiz dedi.

Ziyaretin ardından huzurevi personeli ve Kuruluş Müdürü ile görüşen İl Müdürümüz Serdar Demirci, huzurevinin fiziki şartları ve yaşlılarımızın sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kıymetli büyüklerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere, atölye çalışmalarına, bocce ve benzer spor dallarına katılım sağlayarak sosyalleşmelerine, hazırlamış olduğumuz hobi bahçelerinde de kendi meyve ve sebzelerini yetiştirerek, stresten uzak sağlıklı bir yaşam sürmeleri hem bizleri hem yaşlılarımızı mutlu etmektedir dedi.