…
…
…
…
…
…
…
…
28 Eylül 2022, Çarşamba erzincan

İl Müdürümüz Serdar Demirci’den Kuruluşlarımıza Ziyaret.


İl Müdürümüz Serdar Demirci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımız olan, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi , Çocuk Evleri Sitesi, Kadın Konukevi, Sabancı Çocuk Destek Merkezi ve 100. Yıl Atatürk Huzurevi YBRM’ye  ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde; kuruluşlarımızdan hizmet alan bireylerimiz ile yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinleyen İl Müdürümüz Demirci, yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla hizmet verdiğimiz  engelli,yaşlı,çocuk ve kadın kuruluşlarımıza ait binalarımızın fiziki şartlarını kontrol ederek hazırlıkların son durumu hakkında kuruluş müdürlerinden bilgi aldı.

 Ziyaretleri esnasında ’2022 Yılı 60 Yaş ve Üstü Yetişkin Gençler Bocce Şampiyonası’’ bölge müsabakalarının tamamlanması neticesinde finallere katılmaya hak kazanan 100.Yıl Atatürk Huzurevi ve YBRM Müdürlüğümüz Bocce takımı ile Bocce oynayan İl Müdürümüz Demirci; engelli,yaşlı,çocuk,kadın kuruluşlarımızda bulunan hizmet alan bireylerimizin koruma, bakım, barınma, beslenme, spor, sağlık ve sosyal aktiviteler (v.b)gibi ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak  için,  mesai mefhumu gözetmeksizin tüm personelimizle yanlarındayız dedi.