…
21 Eylül 2022, Çarşamba erzincan

İl Müdürümüz Serdar Demirci’ den, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut ALA’ ya ziyaret.


      İl Müdürümüz Serdar Demirci, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut ALA’ yı makamında ziyaret etti.

     Ülkemize yönelik yapılan 15 Temmuz darbe girişiminde,  vatanımızın ve milletimizin selameti için korkusuzca canını siper ederek hainlere karşı direnen kahraman gazimiz, geçtiğimiz günlerde de 19. ameliyatını geçirdi. Bu çerçevede Gazi Komutanımıza geçmiş olsun dileklerini ileten İl Müdürümüz, “Bu vesileyle ülkemize karşı yapılacak her türlü saldırıyı ecdadı gibi, imanı ve cesaretiyle bertaraf edeceğini bütün dünyaya gösteren kahraman bir gazimiz olan şahsınıza şükranlarımı sunuyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazi Komutanımızın nezdinde tüm gazilerimize bir kez daha Allah’ tan şifa, hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.

     İl Müdürümüz Serdar Demirci ilgi ve alakasından dolayı 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut ALA’ ya teşekkür ederken, Kahraman Gazimiz Tümgeneral Davut Ala’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.