…
22 Mart 2023, Çarşamba erzincan

İl Müdürümüz Serdar DEMİRCİ Başkanlığında Personel Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.


İl Müdürümüz Serdar Demirci başkanlığında, Hizmet binası içerisinde bulunan İl Müdürlüğümüz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüz ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzde görev yapan personel ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Ramazan ayını tebrik ederek başlayan İl Müdürümüz, yaşanan deprem felaketi dolayısıyla depremden etkilenen illerde, ilk günden itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin görev alan ve hala görevde olan personelimize teşekkür ederek; Depremi en iyi anlayan illerden birisi Erzincan’dır. Bizler depremzede ailelerimize hem deprem bölgesinde ulaşıyoruz hem de ilimizde misafir ederek ailelilerimiz ve çocuklarımız için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak tüm imkânlarımızla yanlarında olmaya çalışıyoruz. Depremin yaralarını hep birlikte sarmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz dedi.

Toplantıda 2022 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve 2023 senesinde planlanan çalışma programı ve hedeflere değerlendirilerek; engelli, yaşlı, kadın, çocuk ve arz odaklı hizmet politikamız gereği, hizmetlerimizin en iyi şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması için gerekli değerlendirilmeler yapıldı.

Toplantı sonunda personelin istek ve talepleri dinleyen il müdürümüz Serdar Demirci, tüm personele çalışmalarında başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı.