…
23 Mayıs 2020, Cumartesi Merkez/Erzincan

İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı.


Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan ,milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerinden birisi olan Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu paylaşmaktayız. Bayramlar gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarıldığı, milletimizin her zamankinden daha çok kaynaştığı, sevinç ve mutluluğun her an hissedildiği müstesna zamanlardır. O nedenledir ki ; Bayramlarda aile büyüklerimiz, akrabalarımız, komşularımız, arkadaş ve dostlarımızı hatırlamak , onlarla bir araya gelerek bayram coşkusunu yaşamak
huzurlu bir topluma kavuşmamız anlamında büyük önem taşımaktadır. İşte o yüzdendir ki içinde bulunduğumuz bu pandemi günlerini geride bırakana kadar sabır edip ve o  güzel günlere tekrar kavuşabilmek için mücadelemizi ve tedbirlerimizi elden bırakmamamız gereklidir.
Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, milletimizin  ve tüm islam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar; bu zorlu süreci en kısa zamanda geride bırakmak, dayanışma , huzur ve sağlık ortamının daim olmasını temenni ederim..