…
…
03 Eylül 2021, Cuma erzincan

İl Müdürlüğü Çocuk Koordinasyon Toplantısı


İlimiz düzeyinde çocuklara yönelik hizmetlerin ve yüksek yararları gereği alınan tedbirlerin görüşüldüğü ve kurumlar arası koordinasyonun sağlandığı 2021 Yılı Eylül ayı İl Müdürlüğü Çocuk Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürümüz Sayın Cem Halil MERCİMEK başkanlığında yapılan toplantıya; İl Müdür Yardımcımız Latife ARAS, ilgili kurum , kuruluşların yöneticileri ve,meslek elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Sayın Cem Halil MERCİMEK  Covid -19 Tedbirleri kapsamında çocuklara kurum bakım hizmeti veren kuruluşlarımızda yapılan çalışmalara değindi. Çocuk kuruluşlarında kalan çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kurslara yönlendirmelerin yapılması ve materyal desteğin verilmesi gerektiğini bu konuda kurumlar arası işbirliğinin önemine’de vurgu yapdı. Sosyal Uyum, Okul Destek ve Ekranla Değil Akranla Büyüsün projeleri kapsamlarının genişletilerek tüm çocuklara ulaşılmasının gerekliliğine değinildi.

Toplantıda 2021 yılı için yapılacak çalışmalar görüşülürken tüm kurumların birlikte çalışabilmesi, tecrübe akışının sağlanabilmesi ve kurumlar arası işbirliği gerektiren durumlar için koordinasyonun öneminden bahsedildi.