…
…
…
02 Kasım 2020, Pazartesi Erzincan

İL ÇOCUK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


İlimiz düzeyinde çocuklara yönelik hizmetlerin gözden geçirildiği bu doğrultuda alınan tedbir kararlarının görüşüldüğü ve kurumlar arası koordinasyonun sağlandığı 2020 Yılı Ekim ayı İl Çocuk Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü toplantı salonunda Sayın Vali Yardımcımız Vekili Enver YILMAZ başkanlığında yapılan toplantıya; Cumhuriyet Savcısı Sn E.Hamza GEDİK, Kolluk Birim Amirleri, ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Muhammer Doğan tarafından kurum bakım hizmeti veren kuruluşlarımızda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve çalışmaların ne şekilde devam edeceği anlatıldı. Sokakta çalıştırılan ve/veya dilendirilen çocuklarla ilgi hayata geçirmiş olduğumuz mobil Sosyal Hizmet uygulamasının daha da yaygınlaştırılmasını hedeflendiğini dile getirdi. Mobil Sosyal Hizmet Uygulamasının devam ettirilmesi ve bu konuda ilgili kamu kurumlarıyla koordinasyon sağlanarak projenin etkinliğinin artırılması hedeflendiğini dile getirdi.

Toplantıda 2020 yılı için yapılacak çalışmalar görüşülürken tüm kurumların birlikte çalışabilmesi, tecrübe akışının sağlanabilmesi ve kurumlar arası işbirliği gerektiren durumlar için koordinasyonun öneminden bahsedildi.