…
…
…
…
…
…
17 Eylül 2021, Cuma erzincan

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Nureddin NEBATİ’nin eşi Hanımefendi Özlem NEBATİ Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu


Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Nureddin NEBATİ’ nin eşi Hanımefendi Özlem NEBATİ, Sayın Valimiz Mehmet MAKAS’ ın eşi Hanımefendi Elif MAKAS, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir AKSUN’un eşi Hanımefendi Ürküş AKSUN, beraberindeki protokol eşleri ile bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak İl Müdürlüğümüze bağlı Kardeşler Çocuk Evini ziyaret eden Hanımefendiler burada kalan çocuklarımızla bir süre sohbet ettiler. Ardından ilimizin ilk koruyucu ailesi olan SARI çiftine ziyarette bulundular. Ailemiz ve çocuklarımız  ile görüşüp sohbet edip sevgilerini ve güzel dileklerini ilettiler. Daha sonra Şehit Polis Memuru Salih ZENGİN’in annesi Saime ZENGİN’i ziyaret eden hanımefendiler tüm şehitlerimiz için dua ettiler. Son olarak Sayın Valimiz Mehmet MAKAS’ın Eşi Hanımefendi Elif MAKASIN’ın himayelerinde kurulan Erzincan Kadın Girişim Kooperatifini gezen Hanımefendi Özlem NEBATİ, Hanımefendi Elif MAKAS ve beraberindekiler, buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.