…
…
…
…
…
…
…
…
30 Aralık 2021, Perşembe Erzincan

Erzincan Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletim Kooperatifi eğitim toplantısı İliç ilçesinde yapıldı.


Sayın Valimiz Mehmet Makas’ın Eşi Hanımefendi Elif Makas’ın himayelerinde kurulan ve Sekretarya işlemleri İl Müdürlüğümüzce yürütülen Erzincan Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletim Kooperatifi eğitim toplantısı İliç ilçesinde yapıldı.
Sayın Valimizin Eşi Elif Makas Hanımefendinin yanı sıra toplantıya; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un Eşi Ürküş Aksun, İliç Kaymakamımızın ve İliç Belediye Başkanımızın Eşleri, KADEM Erzincan Temsilcisi Büşra Eren, İliç ve Kemaliye ilçelerinden kooperatif üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
İliç Öğretmen Evi’nde düzenlenen programda uzmanlar tarafından katılımcılara stres yönetimi, proje hazırlama ve kooperatifçilik, konularında bilgiler verildi.
Sayın Valimizin Eşi Elif Makas Hanımefendi ve beraberindekiler eğitim toplantısı sonrası Çöpler Köyü’nü de ziyaret etti, burada kooperatif bünyesinde kurulan bakır işleme atölyesini gezdiler.
Sayın Valimizin Eşi Hanımefendi Elif Makas, kooperatif üyelerine çalışmalarında kolaylıklar dilerken, ev sahipliğinden dolayı İliç Kaymakamı Mehmet Bek ve İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz’e de teşekkürlerini iletti.