…
…
…
…
04 Haziran 2021, Cuma erzincan

ÇEVREMİZ: Miras değil Geleceğe Emanet


  5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Çocuk evleri Sitemizde ortaklaşa program düzenlendi. Programa İl Müdürümüz Sn. Muhammer DOĞAN, Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Sn. Selçuk AYDIN,  kurum çalışanları ve çocuklarımız katılmıştır.

  Programın açılış konuşmasını yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sn. Selçuk AYDIN" Cumhurbaşkanımızın eşleri Hanımefendi Sn. Emine ERDOĞAN himayelerinde yürütülen "Sıfır Atık" projesi kapsamında bu yıl bu özel günde Çevre gününde değişik etkinlikler düzenlemekteyiz. özellikle genç nesillere bu konu ile ilgili farkındalık oluşturma, çevre koruma ve geliştirme bilincini yayma ve çevresine duyarlı bir toplum inşa etme arzusuyla çalışmaktayız. Bu programda da siz değerli çocuklarımızla bir araya gelmeyi özellikle tercih ettik. Bu konuda bize yardımcı olan İl Müdürümüze de teşekkür ediyorum. Hepinizce malum olduğu üzere çevre; bizlere geçmişten bırakılan miras değil geleceğe taşıyacağımız ve koruyacağımız bir emanettir. Eminim ki sizler çevreye duyarlı olarak yetiştiriliyor ve hepiniz ayrı ayrı birer çevre dostu olacaksınız. Bize bu imkanı sağladığınız için kuruluş müdürümüze ve sizlere teşekkür ederim" dedi.

  Programda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü uzmanlarınca bir sunum yapıldı. Programın sonunda günün hatırası olarak çevre içerikli hediyeler çocuklara dağıtıldı. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.